Superpotraviny se staly trhákem obchodních řetězců, nadprodukce však může snížit jejich kvalitu - diskuze

08:47 | fa ra | Diskuze

Původní obyvatelstvo od vrcholků And po hlubiny amazonské džungle a chladnou Patagonii již dávno jedlo quinou, camu camu nebo calafate. Avšak tyto složky zdravé výživy, které si získaly mezinárodní popularitu, jsou nyní ohroženy nadprodukcí, píše agentura AFP.

Zdroj:čtk
Diskuze

V diskuzi zatím není žádný komentář. Buďte první, kdo bude komentovat.

Přidat nový příspěvek

Do diskuze mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se zde.



Související články
Ilustrativní obrázek

Špatná úroda obilovin povede ke zdražování. Sklizeň řepky je nad svým desetiletým průměrem

Ilustrativní obrázek

Koktejl po vietnamsku je vylepšená národní polévka

Ilustrativní obrázek

Zpracovatel masa Tyson Foods investoval do laboratorní výroby masa

Ilustrativní obrázek

Kambodžské tarantule ohrožuje odlesňování a labužníci

Ilustrativní obrázek

Je hořká čokoláda skutečně zdravá?

Ilustrativní obrázek

ČR má pětiletou výjimku na používání rumového éteru v tuzemáku. Je to dobře? Esence údajně obsahuje rakovinotvorné látky.



Čti více
Ilustrativní obrázek

Unipetrol: Poslední den obchodování s právem na VH

Ilustrativní obrázek

ČSOB: Klidnou letní dovolenou většina podnikatelů nezná

Ilustrativní obrázek

Můj partner utrácí dvakrát víc než já, říkají Češi

Portál W4T.CZ používá cookies s cílem zajistit co možná nejlepší zážitek při návštěvě těchto webových stránek. Dalším užíváním těchto webových stránek vyjadřujete souhlas s umístěním souborů cookies na vašem počítači / zařízení. Více informací naleznete zde.