Restaurace s názvem Under zavede své hosty pět metrů pod mořskou hladinu, kde na ně bude ve třech úrovních čekat šatna, bar a jídelna se dvěma dlouhými a několika kratšími stoly, které budou stát před 4 metry vysokým akrylovým oknem do podmořského světa. Kapacita restaurace by měla stačit pro dohromady 100 hostů.
Ačkoli je vstup do objektu zformován do podoby periskopu a návštěvníky dělí od mořských živlů stěny z několika metrů betonu, hosté by se přesto podle vedení Snøhetta neměli cítit stísněni. K tomu by měl napomoci dobře osvětlený interiér vystavěný s použitím přírodních materiálů, především dřeva.
Podávat by se měla hlavně sezónní jídla z lokálních zdrojů tedy různé druhy zeleniny, hub a ořechů s neopominutelnou nabídkou měkkýšů a korýšů. Kromě své komerční funkce by restaurace měla sloužit také jako místo, kde budou vědci moci pozorovat měnící se mořský život v průběhu změn ročních období.
zdroj: b/60